Saturday, June 25, 2016

i am back

2 years ago.. 
oh my! seriously?! lama gile aku tak update... 2 years ago tu.... zaman aku SPM! and now.. i am STPM.. Seriously STPM! Last Sem babeh! oh my! hahaha.. 
okeylah, aku create balik life aku... *hahaha*
lepas je result SPM keluar.. hahaha my result? #biarlahrahsia.. barang yang lepas jangan dikenang kan ? 
aku sambung STPM dekat...

Ha kau! gah sekolah aku.. *HAHAHAHA*
actually, pada mulanya aku dapat tawaran  ting.6 di SAMT Hishamuddin, kampung jawa.. But, aku rasa macam.. nak cari kawan baru.. nak bina life baru.. ditempat orang.. so, aku pindahlah ke smk puncak alam nie.. yeayyy!!! bye bye kawan-kawan SAMTK ku.. *HAHAHAHA* bukan ape.. actually, saja nak tambah kawan..
then, apabila aku pindah masuk ke SMK Puncak Alam, bukan aku jumpa kawan-kawan baru, kawan-kawan lama masa zaman SK Dato Maharaja Lela pun aku jumpa.. antaranya...

 syuhadah, nadia, maizatul,mirae,hafiz,azrel,ain 
tiada dalam gambar : fadhilah 
kawan yang baru tapi ada dalam gambar : dzulhelmi 

okey tu pic masa jamuan akhir tahun 2015. 
kawan-kawan baru aku? 
nie gambar masa orientasi.. *yang baju merah upper six, yang baju putih lower six* masa nie ramai lagi...

nie, setelah penapisan.. hahaha ramai dah yang pindah.. masuk Poli, Uitm, and segala u yang adalah lah, *HAHAHAHA* 

and, ni lah yang the latest.. yang tinggal.. tinggallah 20 orang yang akan memperjuangkan STPM penggal 3 nie.. 

well said, daripada ramai-ramai terus tinggal sikit nie je.. mestilah sedih..but, dah rezeki mereka.. but.. even 20 orang sekalipun... stand like a family.. seronol dengan mereka nie sebenarnya.. "susah sama-sama, senang sama-sama" 

Oh Ya! meh aku perkenalkan geng-geng mak jemah aku.. 
nie, adalah antara mereka yang sangatttt kuat menganjing aku.. * HAHAHAHA* 
ada lagi 2 yang x de.. nnti aku masukkan gambarnya.. 
mereka nie, kalau diberi peluang, nganjing memasing... perghhh kalau hati tak kental, boleh menangis beb..  tapi dengan mereka nie, kene jadi x de perasaan sikit.. layan kan je mulut laser sekoq-sekoq.. tapi, kalau ade member yang susah, masing-masing bagi support kalah dr. fadzilah kamsah uollss.. *HAHAHAHA* and yeah! of course aku sayang mereka.. sebab merekalah yang menceriakan suasana-suasana ku.. *HAHAHAHA* 

okeylah... maybe sampai sini je entry kali ni.. 
homework memanggil oi.. Busy lah sekarang.. dengan kerja kursus, kerja tu kerja nie,, *acah banyak sangat kerja* 
okey bye... Btw pray for my STPM Keyh..