Friday, December 27, 2013

last year 2013...

waaaaaa,
taun depan SPM.... mak aku offer aq sroh pindah... dekat sekolah yg dkt giler dgn rumah aku tuh... masalanyer, aku x sanggup..  aku masih sygkan SAMTK tu, walaupun mcm2 suke duke aku dekat situ... tapi, aku still sygkan sek tu... tapi nk wat acane, kalau aku x dpt hostel alamat aku kena pindah r un...
tapi pada 26/12/2013, mak aku suruh aku pi hostel tanya pasal hostel aku. then bile aku dtg, encik syed(penyelia asrama) terus bagi aku borang masuk hostel....ok! happy cuz aku dpt masuk hostel... tapi, bile piki balik, macam nak pindah jer... dengan cite ariana rose lagi, projek memikat suami lagi, the inheritors lagi... tapi.... wahai cik AIN NUR ANNISA'.. tahun depan ko nk SPM lah.... TV lagi yg ko piki....TV tu, bukan penentu masa depan ko lah... so, jawapanyer aku plih stay walaupun SETAHUN aku kena tahan telinga dengan ayat cikgu pojie "ATAS TIKET RAYUAN" pedih kot....ok, aku, rasa masih sempat lagi kot lau nak ubah keputusan pindah sekolah SMKBK... tapi, seribu kali jugaklah piki... akhirnye, pada tarikh 27/12/2013 mak aku dah belikan baju kuning... so, what the meaning of?aq stay.... tapi makin lame, makin berat hati aku nk stay...hmmm....

0 comments:

Post a Comment