Sunday, March 24, 2013

ya allah!!!!!! lamanyer aq x update blog!!!!!! ok..... skunk nie, aq x tau nak story pasal per..... erm, first, taun lepas aq baru habis PMR.... result..... not bad ar.... x boleh bagitau kay... sekarang nie aku stay lagi dekat tanjung karang islamic secondary school... setia kepada sekolah yang telah mengajar aku erti kehidupan.kadang-kadang aku bersyukur dapat masuk sekolah nie....x de ar teruk mana seperti yang disangka.... tapi, aku kena ambik SMA(sijilmenengahagama) memang otak aku nie otak menghafal.... ya ALLAH ibu, tolonglah faham anakmu yang lemah menghafal ini....


lepas je PMR, budak2 sekolah aku ramai giler yang pindah.... caya tak dari 198 orang tinggal 128 orang..... teruk sangatkah sekolah takiss@samtk nie? aku rase sekolah yang korang pindah tu lagi teruk. alasan yang dibagi, nak amik course yang dekat samtk x de, sekolah lain ade... kebanyakannyer sains tulen... sekali keluar result UPK1, semua subjek sains tulen failed... itu yang korang kata leyh bawak tu? boleh lah sangat... by the way, pilihan korang, terletak pada diri korang sendiri