Sunday, June 5, 2011

hari moody sedunia...


lagu yang ada kaitan dengan diri aku... huhuhuhu tentang perasaan aku.... memang kena giler ar dengan mood aku sekarang nie... yang tengah kerjanye rnak mengamuk jekan... sesuai r... huhuhuuhuhhhu.... sebenarnyer aku tak tau nak wat aper agi at blog aku nie... so nie r orang yang takde kerje... 'merosakkan' (membaik pulih) blog aku... boring sangat... tak tahu nak wat ape lagi... nak bace novel, semua novel yang ada kat rumah aku nie, aku dah khatam 8 kali dah... boring sangat... nak tambah apa2 dalam blog nie, aku kena tunggu penasihat blog aku balik dari kelantan dulu... baru boleh.... nak bukak facebook,malas ar... aku tak tahu nak wat ape at facebook aku... malas sangat nak chat dengan orang... takde mood... nak wat novel, hurm... lost idea... nak tgk TV, mane ad citer best.... so aku pun edit lah blog... dah siap edit, nak post something,tapi tak tahu nak post ape... huhuhuhuhu... boring sangat harinie... nak wat aper agi eik???







kepada pembaca sekalian, harap komen selepas membacanya....

0 comments:

Post a Comment