Friday, May 13, 2011

kawan kawan aku...

untuk post yang ni pulak aku nak story pasal kawan kawan aku... kitorang nie memang giler giler sikit... hehehe kawan aku yang pertama

najiha-diantara kawan aku yang aku sayang.. kitorang gelar un diri kitorang magnet... kitorang memang tak boleh bersama... mesti ada someting kerja giler yang akan kitorang wat... kitorang selalu gak share story.. wat ever r story pasal apa.family,guys,friends or what ever r...kitorang memang di takdirkan bersama kowt.. dah tu... sume bende nak sama...hmmm nak wat camne...

khairunnisa-kawan aku yang tersayang...pembuat blog aku... thanx my friend... dyer niepun giler giler gak...kitorang pun selalu share story gak.... anything r selalunyer...

nur aida-one of my lovely friend... dyer nie sometimes jer giler giler... tapi kalau dye join kitorang punye giler giler makin galak... hahaha

aida zuliana-diantara kawan aku yang slow... dyer nie okey jer... slow jer... x macam kitorang r... dyer r kawan pertama aku masa aku kene pindah at tabah lapan dulu.... best sangat kawan dengan diorang

asyikin-yang nie pulak... lagi r sloe... cepat sangat malu nyer... kitorang gosip dengan orang yang dyer minat pun nak malu.... lagi dyer malu,lagi kitorang galak kenekan dyer...

shahdina-dyer kire aktif dalam sukan... haritu dyer mewakili skula dalam pertandingan bola tampar...pergh! menang kut...

papehal aku sayang sumer kawan aku... diorang sumer memang kawan baik aku best frenz 4 ever,,, diorang r kawan aku dikala suka dan duka tanpa diorang munkin aku tak kan ada mood nak pergi skula... thanx u all cuz be my friend...

0 comments:

Post a Comment