Sunday, May 29, 2011

exam habis...

 akhirnyer...exam habis jugak... setelah 2 minggu aku mentelaah pelajaran... akhirnya habis jugak exam pertengahan tahun aku... pergh... letih tak terhingga...penat sangat...tapi satu perkara lagi yangdi risaukan oleh aku dengan budak budak asrama adalah pemilihan kedua kemasukan asrama untuk semester kedua... arghhh... tension... sekali lagi tension... baru terfikir nak release tension... datang lagi satu bala... heish bala bala.... aku dengan kawan kawan aku dah target lepas cuti semester due nie dah study yang terbaik punyer untuk last year exam... nak naik kelas tahun depan... hehehe amin....

Friday, May 13, 2011

kawan kawan aku...

untuk post yang ni pulak aku nak story pasal kawan kawan aku... kitorang nie memang giler giler sikit... hehehe kawan aku yang pertama

najiha-diantara kawan aku yang aku sayang.. kitorang gelar un diri kitorang magnet... kitorang memang tak boleh bersama... mesti ada someting kerja giler yang akan kitorang wat... kitorang selalu gak share story.. wat ever r story pasal apa.family,guys,friends or what ever r...kitorang memang di takdirkan bersama kowt.. dah tu... sume bende nak sama...hmmm nak wat camne...

khairunnisa-kawan aku yang tersayang...pembuat blog aku... thanx my friend... dyer niepun giler giler gak...kitorang pun selalu share story gak.... anything r selalunyer...

nur aida-one of my lovely friend... dyer nie sometimes jer giler giler... tapi kalau dye join kitorang punye giler giler makin galak... hahaha

aida zuliana-diantara kawan aku yang slow... dyer nie okey jer... slow jer... x macam kitorang r... dyer r kawan pertama aku masa aku kene pindah at tabah lapan dulu.... best sangat kawan dengan diorang

asyikin-yang nie pulak... lagi r sloe... cepat sangat malu nyer... kitorang gosip dengan orang yang dyer minat pun nak malu.... lagi dyer malu,lagi kitorang galak kenekan dyer...

shahdina-dyer kire aktif dalam sukan... haritu dyer mewakili skula dalam pertandingan bola tampar...pergh! menang kut...

papehal aku sayang sumer kawan aku... diorang sumer memang kawan baik aku best frenz 4 ever,,, diorang r kawan aku dikala suka dan duka tanpa diorang munkin aku tak kan ada mood nak pergi skula... thanx u all cuz be my friend...

kawan yang prihatin

setelah di nasihati oleh penasihat blog aku... aq akan menulis blog aku dengan bahasa penuh... tak kesah r... minggu ni busy sangat.... busy dengan periksa... gasak r... lagi 6 paper.pening tak pening... penat pun ada... tapi setelah dinasihati oleh ibu aku... study jer... lepas pekse free giler otak... okey... aku alan wat... aku ngan geng aku.... dah target lepas pekse kitowang nak lepak bilik kaunseling... aku pun setuju r cuz aku tak tahan dengan kelas aku... confirm ramai yang dating... huhuhu